≡ Menu

Adresa de cabinete cosmetice din Bucuresti

Adresa de cabinete cosmetice din BucurestiFie ca avem vreo problema estetica, fie ca vrem o schimbare de look, sau doar simtim nevoia de o relaxare totala printr-un masaj profesionist, putem apela intotdeauna la cabinetele cosmetice preferate.

 
In acest articol o sa alcatuim impreuna o lista de cabinete cosmetice din Bucuresti. Noi fetele iubim cabinetele cosmetice. Eu mai ales, ma simt ca o pisicuta mangaiata bine de tot, mai am putin si incep sa torc de placere atunci cand pasesc intr-unul. Chiar si atunci cand motivul vizitei este o problema estetica (vergeturi, celulita, acnee, epilare definitiva, etc.) cabinetele cosmetice cu personal pregatit te vor face sa te simti ca o printesa.

Lista cabinetelor cosmetice bune din Bucuresti:

Angel Rose este un cabinet cosmetic recunoscut pentru preturile sale mici si serviciile excelente. Angel Rose iti ofera tratamente 100% profesionale ce combat celuluita si accelereaza pierderea in greutate. Cateva dintre metodele folosite sunt: electrostimularea, tratamentele clasice si naturale, tratamentul „la rece” si masajele. Mai ofera si epilari definitive cu SPL. Personalul este unul foarte bine pregatit si primitor.

  • Adresa:  Salon Angel Rose Unirii: B-dul Dimitrie Cantemir, Nr. 2, Bloc P 3, Scara 1, Etaj 1, Apartament 3, Bucuresti.
  • Salon Angel Dristor: Str. Vulcan, Nr. 39, Bloc B1B, Scara 1, Apartament 3, Bucuresti.

Yolanda un cabinet cu o ambianta placuta, ce ofera tratamente de ingrijirea tenului. Pentru probleme ca ridurile, acneea, seboreea, rosacee sau pentru peelinguri, tratament cu „masca de aur” sau „masca de argint”, regenerare, depigmentare si epilare puteti opta cu incredere in serviciile cabinetului cosmetic Yolanda.

  • Adresa: Str. Constantin Radulescu Motru, Nr. 29, Bloc 33, Scara 2, Apartament: 36, Sector 4, Bucuresti.

Derma Vital – centru german de Biorezonanta si Dermato-cosmetica. O clinica cu un aer foarte profesional si medical, demna de incredere, cu personal foarte bine instruit, ofera tratamente cu Biorezonanta (impotriva osteroporozei, impotriva fumatului), tratamente Dermato-cosmetice (pentru probleme specifice tenului), epilare definitva, tratament de reintinerire cu Laser, machiaj permanent, remoderare corporala sau tatuarea sprancenelor.

  • Adresa: Calea Vitan, Nr. 29, Sector 3, Bucuresti.

Anouk’s Beauty  un cabinet orientat catre client, cu o atitudine prietenoasa. Isi imbie clientii prin oferte foarte bune dar si prin programe de remodelare corporala specifice pentru: viitoare mirese, tinere mamici, femei supraponderale sau barbati. Printre serviciile oferite se numara: tratamente pentru slabit si anti-celulitice, remodelare corporala, tratamente antivergeturi, detoxifiere si tonifiere generala, tratamente faciale si reflexoterapie.

  • Adresa: Str. Vasile Conta, Nr. 19, Apartament: 1 (Colt cu C. A. Rosetti), sector 2, Bucuresti.

Dermato Byronia este un cabinet cosmetic/ medical intim, cu aparatura si tehnici de noua generatie. Ofera servicii de infrumusetare cum ar fi cosmetica faciala, peeling, impachetari anticelulitice, vacuum anticelulitic, epilare definitiva, terapia cu microace (inductia de colagen prin rollere cu micro-ace, pentru reintinerirea tenului, tratarea cicatricilor post-acneice, problemei de pigmentatie, pori dilatati). Intotdeauna veti gasi oferte bune la ei, deci cautati cu spor inaintea programarii. Pe langa tratamentele de infrumusetare, Dermato Byronia ofera si tratamente medicale pentru afectiuni  dermatologice si venerice.

  • Adresa:  Str. Soldat Petre Tina, Nr. 6, Bloc: L31, Scara: B, Apartament: 55, parter, sector 3, Bucuresti.

Acestea sunt doar cateva dintre multele cabinete cosmetice din Bucuresti. Sigur macar unul dintre ele va fi pe placul tau.

Asadar, pentru orice problema estetica sau pentru clipe de relaxare bine-meritate, nu ezita sa incerci cabinetele cosmetice din Bucuresti, in ele iti poti gasi un spatiu de relaxare intim, un bun prieten si totodata, vindecarea.

Comments on this entry are closed.