≡ Menu

Pareri pe forum despre cosmeticele MAC

Pareri pe forum despre cosmeticele macCosmeticele MAC, cunoscute si iubite in toata lumea, de toate femeile indiferent de natiolalitate, cultura, varsta si conditie sociala. Sa tragem, asadar, un ochi asupra forumurilor cosmeticelor MAC, sa vedem totusi cum se mainifesta aceasta dependenta de MAC.

 

Un lucru foarte clar este ca MAC provoaca dependenta. Odata ce ai ocazia sa folosesti un produs de-al lor si esti multumita, e imposibil sa nu te intorci pentru mai multe, chiar daca preturile nu sunt deloc micute. Acum ceva ani, MAC era firma de renume a make-up artistilor de peste tot, ravnita de pe atunci de admiratoare si amatoare in ale machiajului. Odata ce produsele s-au pus pentru vanzare intregii lumi, au inceput sa provoace aceasta dependenta.

Totusi, cosmeticele MAC raman unele profesionale, si daca toate femeile de pretutindeni stiu sa foloseasca cu succes o mascara sau un gloss de buze, nu acelasi lucru se poate spune si despre fardurile MAC, intr-o varietate uriasa de texturi si culori, fondurile de ten sau “finishurile” (pudre pentru fixarea machiajului) MAC.

Care sunt cele mai iubite cosmetice MAC de catre femeile care scriu pe forumuri?

  • Fardurile, desigur, sunt pe locul 1 in topul discutiilor de pe forumurile din lumea intreaga, fie ele mate, sidefate, cu sclipici, uscate, umede sau crema, fardurile MAC au cucerit instant toate iubitoarele de make-up.
  • Pe locul 2 ar fi pudrele, foarte iubite si ele in randul cititoarelor de forumuri. Apreciate pentru usurinata cu care pot fi aplicate si pentru gama coloristica in care vin acestea. Cele mai iubite pudre MAC sunt cele iluminatoare, care nu cred ca au primit vreodata o parere negativa.
  • Al treilea loc este ocupat de rujuri si gloss-uri, si acestea foarte maleabile, foarte pigmentate si disponibile intr-o varietate de culori care i-ar lua ochii oricarei femei.
  • Pe locul patru gasim (si vei fi surprinsa) pensulele MAC, iubite pana si de cele neinitiate in arta machiajului.
  • Creioanele de ochi Technakol, se gasesc pe locul 5, iubite la fel ca si celelalte produse de mai sus pentru varietatea colosala de culori ademenitoare. Technakol sunt rezistente la apa, deci perfecte pentru un machiaj “de plaja”.

Cele mai putin iubite cosmetice MAC

  • Da, exista si vei fi uimita sa afli ca pe locul 2 in topul celor mai putin iubite cosmetice MAC se afla fondurile de ten care sunt destul de greu de aplicat de maini neobisnuite cu machiajul si de cele mai multe ori rezulatetele obtinute de incepatoare sunt de-a dreptul dezastruase. Totusi, make-up artistii se declara iubitori ai fondurilor de ten MAC.
  • Pe primul loc in topul celor mai putin iubite cosmetice MAC se gasesc finishurile – pudra denumite Lustre, foarte dificil de manevrat de persoane neantrenate in ale machiajului.

Pe langa cele amintite mai sus, MAC lanseaza an de an zeci de alte produse care mai de care mai revolutionare si mai tentante pentru iubitoarele de machiaj, spre deosebire de alte branduri cosmetice care nu reusesc sa lanseze peste 5- 6 produse noi pe an. Mintile luminate din spatele brandului MAC sunt constiente de dependenta cumparatoarelor de produsele lor si nu fac altceva decat sa o alimenteze si sa o dezvolte.

Forumurile ne-au aratat produsele in materie de make-up preferate de femei, ne-au demonstrat dependenta sexului frumos de produsele MAC (MAC is my crack – MAC este drogul meu), tot ce mai ramane este sa le incercam!

Comments on this entry are closed.