≡ Menu

Ingrijirea tenului in 3 pasi

ingrijirea tenului in 3 pasiFie ca ai un ten gras, uscat sau mixt trebuie sa urmezi un program pentru ingrijirea tenului, in fiecare zi.

Ingrijirea tenului este esentiala daca doresti ca ridurile sa apara mai tarziu…

Seara va trebui sa iti acorzi aproximativ o jumatate de ora pentru a te ocupa de curatarea profunda a tenului tau. Machiajul care ramane peste noapte pe fata, amplifica formarea ridurilor. De aceea este important sa te demachiezi inainte de culcare. Atat curatarea cat si hidratarea tenului sunt importante pentru mentinerea elasticitatii pielii si pentru a avea un aspect prospat si luminos.

Respecta cei 3 pasi pentru ingrijirea tenului: demachiere/ curatare, tonifiere si hidratare

Vei fi placut surprinsa de rezultate!

Inainte sa iti incepi ritualul de frumusete, ai grija sa iti speli mainile foarte bine si abia apoi sa treci la prima etapa din ingrijirea tenului. Indiferent cat de tarziu este sau cat de obosita esti, nu uita niciodata sa te demachezi – acesta este pasul cel mai important catre mentinerea unui ten frumos.

Cei 3 pasi trebuiesc respectati cu strictete daca vrei sa ai un ten sanatos!

Pasul 1. Demachierea corecta, folosind un demachiant specific tipului de ten pe care il ai. Important este sa se foloseasca un demachiant care sa poata fi aplicat si in zona sensibila a ochilor. In caz contrar, pentru demachierea ochilor foloseste un demachiant special pentru curatarea acestei zone.

Plafar Pasul 2. Tonifierea. Dupa demachiare se aplica la nivelul tenului apa/lotiunea tonica. Tenul va fi revigorat si pregatit pentru urmatorul pas.

Pasul 3.Hidratarea. Ultima etapa din procesul pentru ingrijirea tenului consta in aplicarea unei crema hidratante ( o crema de zi dimineata, o crema de noapte seara). Din cand in cand renuntati la crema de noapte si la machiajul din timpul zilei (sa zicem in weekend sau in concediu). Lasati tenul sa respire, pentru ca toate produsele de ingrijire pot bloca secretiile pielii si astfel se favorizeaza aparitia cosurilor si punctelor negre.

 

NU TRISA, DACA ITI PASA! INGRIJESTE-TI TENUL!

Comments on this entry are closed.