≡ Menu

Exemplu de machiaj realizat cu cosmetice MAC

Produse cosmetice MACCosmeticele MAC, le stim, le visam, le iubim, dar oare stim cu adevarat ce sunt in stare sa realizeze ? Haide sa vedem ce minuni putem creea cu ajutorul lor!

 

Iubitele produse cosmetice MAC si-au castigat la nivel mondial renumele de cosmetice profesionale de lux. Dar oare pot sadisface ele si cele mai inalte asteptari? Ti se intampla cateodata sa te privesti in oglinda si sa observi mici defecte legate de fizionomia fetei tale? Fii fara grija, cu ajutorul cosmeticelor MAC poti realiza un machiaj de corectare care sa te avantajeze perfect si sa ascunda acele mici defecte. Cu doar cateva produse MAC putem reliza: corectura fruntii, corectura nasului, corectura maxilarului, sau corectura formei obrajilor.

Cele cateva produse cosmetice MAC fara de care nu se poate realiza machiajul de corectare sunt:

  • Doua sau trei nuante de fond de ten MAC, unul mai deschis cu o nuanta decat tenul, unul de aceeasi nuanta cu tenul si al treilea mai inchis cu o nuanta (pentru a realiza corect lumini si umbre);
  • Una sau doua pudre MAC iluminatoare si matifianta;
  • Un anticearcan MAC sau orice alt produs corector, pentru ascundere micilor defecte de la nivelul tenului;
  • Si, desigur, un fard de obraz MAC, intr-o culoare ce iti pune in evidenta tenul;

O frunte prea inalta o poti corecta aplicand pe aceasta fond de ten mai inchis cu o nuanta decat tenul, impreuna cu o pudra matifianta. In cazul unei frunti prea mici, poti folosi inversul metodei de mai sus, aplicand la nivelul ei fond de ten cu o nuanta mai deschis decat tenul, completat de o pudra iluminatoare.

Daca problema este un nas prea lung si ascutit, vom folosi fondul de ten cu o nuanta mai inchis decat tenul, aplicand o pata pe varful nasului si la baza acestuia. Desigur, daca avem de a face cu un nas prea mic salvarea o vom gasi in fondul de ten cu o nuanta mai deschis decat tenul, pozitionat in partile lateralele si de-a lungul nasului.

Atunci cand vine vorba despre maxilare patrate solutia corectarii lor este de a folosi fondul de ten cu o nuanta mai inchis conturandu-le si prelungind usor conturul inspre gat, o pudra matifianta aplicata cu miscari circulare va ascunde imediat acest mic defect fizionomic.

In cazul obrajilor prea rotunzi si pronuntati, ca de papusa, vom folosi metoda triunghiului. Dupa aplicarea integrala a fondului de ten si a pudrei, se va trasa un triunghi care pleca dinspre varful urechii, trece pe sub pomete si se intoarece undeva spre baza urechii. In unele cazuri problema este un obraz ascutit, osos. In cazul acestuia se va folosi o metoda asemanatoare celei de mai sus, doar ca in loc sa creem cu ajutorul fardului de obraz unghiuri, de aceasta data vom apela la un semicerc.

Orice mic defect fizionomic ai avea de corectat cel mai important pas este imbinarea si estomparea fondurilor de ten, a pudrei sau a fardului de obraz.

Un alt tip de machiaj pentru care cosmeticele MAC sunt indicate si folosite de cele mai multe ori este machiajul de film inspirat din deceniile sau chiar secolele trecute: machiajul de epoca, machiajul interbelic. Chair si cei mai talentati make-up artisti de la Hollywood nu de putine ori s-au declarat iubitori de produse MAC.

Desigur, lista tipurilor de machiaj ce pot fi realizate cu produse cosmetice MAC nu este una foarte scurta. Mai amintim machiajele romantice, smokey eyes sau chiar cele fanteziste datorita gamei foarte bogate de culori ale fardurilor de pleoape. Iar dintre toate machiajele ce le poate purta o femeie pe decursul anilor, este un anumit tip de machiaj care trebuie sa fie perfect, imaculat, fara gres, vorbim desigur, despre cel de mireasa.

Exemplu de machiaj pentru mireasa realizat cu cosmetice MAC

 

Tot mai multe femei aleg pentru cel mai important machiaj din viata lor, si nu sunt niciodata dezamagite.

Asadar, orice defect fizionomic micut am avea de retusat, orice machiaj ne-am dori sa incercam, orice “public” am avea de cucerit, produsele cosmetice MAC sunt intotdeauna o alegere excelenta.

Comments on this entry are closed.