≡ Menu

Machiaj pentru ochi caprui si par saten

Pentru a creea un machiaj pentru ochi caprui si par saten, poti folosi o paleta larga de culori.

machiaj ochi caprui par saten 1machiaj ochi caprui par saten 2machiaj ochi caprui par saten

 

 

 

 

Fardul de ochi: incepe prin a-ti pune in lumina folosind un fard deschis la culoare partea aflata dedesubtul sprancenelor si coltui intern al ochilor. Foloseste pentru colorarea pleoapei un fard de culoarea ciocolatei, caramel, violet, bleu sau auriu, pentru a creea un machiaj de efect.

Machiajul buzelor: in orice machiaj trebuie sa tii cont de echilibrul intre nuantele folosite pentru pleoape si cele folosite pentru buze. Cu alte cuvinte, daca alegi sa iti pui ochii in evidenta cu o culoare inchisa si conturarea lor cu tus sau creion negru, pentru buze foloseste un ruj de nuanta pala, mat, sau chiar un luciu de buze incolo. In cazul in care iti machiezi ochii in culori naturale, foloseste pentru buze un ruj in culori mai aprinse, care sa iti puna in evidenta senzualitatea buzelor.

Machiajul sprancenelor: foloseste un creion maro inchis pentru conturarea sprancenelor, nu unul negru; creionul negru aspreste privirea.

Speram ca sfaturile de mai sus te vor ajuta sa creezi un machiaj pentru ochi caprui si par saten care sa iti puna in evidenta calitatile tale.

Comments on this entry are closed.