≡ Menu

Mici producatori de cosmetice naturale

Mici producatori de cosmetice naturaleAtunci cand piata este plina de produse cosmetice imbibate de chimicale, stim ca trebuie sa apelam la micii producatori de cosmetice naturale sa-i cunoastem!

 
Producatorii de produse cosmetice naturale folosesc ingredientele oferite de natura pentru a ne ajuta sa ne infrumusetam cu adevarat, fara sa folosim chimicale ce dauneaza corpului nostru. Prin intermediul lor natura ajunge pe pielea noastra chiar daca suntem blocati in mediul urban.

Lista micilor producatori de cosmetice naturale, online:

  • Jovis Homade Beuty ne indeamna: “Fii curios, cauta, descopera, alege si rasfata-ti pielea cu cele mai pure ingrediente naturale! “. Prin micul lor magazin online putem gasi sapunuri naturale, produse pentru ten, par si corp, dar si produse pentru casa.
  • Lois Atelier - un atelier condus de persoane iubitoare de frumos si natural. La ei gasiti o gama uriasa de sapunuri naturale in toate formele, marimile, culorile si aromele dorite!
  • Mnoela Aroma suava a frumusetii naturale. Deviza lor: ” Cosmetice vegetale preparate manual, firesti precum soaptele naturii prin textura, miros si culoare, cosmeticele Mnoela incita si alina, curata si cladesc, mladiaza si aprind “. Ne ofera produse realizate numai din ingrediente vegetale (unturi si uleiuri vegetale si esente naturale), si in plus, cateva uleiUri tamaduitoare olfactive.
  • Soapmill desi au trecut de pragul in care erau “mici producatori”, acum fiind cunoscuti binisor la nivel national, nu si-au schimbat principiile, folosesc numai ce-i mai bun de la natura pentru sanatatea si frumusetea noastra. La ei gasim o gama larga de cosmetice naturale: sapunuri, produse pentru corp si ten si produse pentru casa.
  • Lavandine  Atelier manufactura cu produse de ingrijire 100% naturale. Ne incanta si ne imbie cu sapunuri cu design-uri foarte dragute si inventive, ce mai, o placere sa te speli cu ele! Plus creme, masti si balsam de buze.
  • Lia – Delicii  ne intampina: “Am creat pentru tine un coltisor delicios si inmiresmat, plin de soare armonie si culoare. [...] Plimba-te liber si fa cunostinta cu produsele dupa care tanjeste pielea ta”. Lia ne pune la dispozitie produse pentru ingrijirea tenului si a corpului dar si parfumuri care de care mai ametitoare!

Nu uita, cosmeticele naturale sunt cele mai indicate fiindca, asa cum probabil stiai, absolut tot ce intra in contact cu pielea ta, ajunge negresit in organism. Sa oferim asadar organismului numai produse naturale si de calitate!

Producatorii de cosmetice naturale ne ajuta sa avem o viata mai apropiata de natura, inlocuind cosmeticele pline de substante chimice dunatoare cu cosmeticele preparate manual, din ingrediente 100% naturale.

Comments on this entry are closed.