≡ Menu

Ce preturi au cosmeticele MAC din Romania?

cosmetice mac romaniaAi auzit de cosmeticele MAC si vrei sa stii la ce preturi le poti gasi in Romania? Citeste mai departe pentru a afla raspunsul.

 
Femeia moderna de astazi este interesata din ce in ce mai mult de aspectul fizic, pe care incearca din rasputeri sa-l imbunatateasca prin tot felul de mijloace. Desigur, cea mai la indemana modalitate de imbunatatire a aspectului fizic e reprezentata de produsele cosmetice.

Piata este, la ora actuala, incarcata pana la refuz de fel de fel de produse de acest gen. Totusi, cele mai indicate sunt cele cu o istorie si un renume in spate. Oare exista vreo femeie in lumea aceasta moderna care sa nu-si doreasca sa primeasca din senin un card de cumparaturi nelimitate de cosmetice M.A.C.? Makeup Artistry Cosmetics a cucerit la nivel global toate femeile prin produsele lor de o calitate exceptioanala si nu de putine ori numite “cosmetice de lux”, dar oare raportul calitate- pret este unul convenabil?

Sa analizam, asadar, preturile cosmeticelor M.A.C. din Romania.

Poate fiecareia dintre noi ni s-a intamplat macar odata sa fim indragostite de un produs cosmetic senzational despre care lumea din jur vuieste dar in momentul in care ajungem in magazin sa ne desucrajeze atat de tare pretul incat ajungem sa ne reorientam catre ceva mai potrivit bugetului nostru. Din pacate, preturile piperate sunt deobicei pe placul brand-urilor arhicunoascute de cosmetice, iar atunci cand pretul este prea bun sa fie adevarat, cu siguranta ne confruntam cu produse contrafacute.

Cosmeticele M.A.C., concepute initial doar pentru make-up artisti profesionali nu au socat prin preturile lor, socul a aparut abia atunci cand au inceput sa fie disponibile pentru toti consumatorii, insa datorita notorietatii lor de pana atunci au reusit cu usurinta sa isi formeze o gama larga de simpatizanti.

Pe piata romaneasca nu exista produs cosmetic M.A.C. care sa coboare la un pret mai mic de 40 lei. Chiar si asa cumparatori exista si nu sunt putini cei care accepta sa plateasca acest pret, din venituri medii sau chiar mici, doar pentru a simti pe propria piele calitatea acestor produse devenite legenda.

Eu marturisesc ca, am avut o data ocazia sa incerc o pudra minunata de la ei si m-am indragostit iremediabil de ea, dar atunci cand am vrut sa o cumpar, chiar nu am putut sa dau cei 98 de lei… dar intr-o zi, cat de curand sper, va fi a mea.

Asadar, ca orice brand de succes care se respecta, M.A.C. nu are cuvantul ieftin in vocabular si putem fi siguri de asta, dar datotrita calitatii vestite si dovedite pe plan mondial. Cosmeticele M.A.C. au fani si cumparatori din toate clasele sociale.

 au aparut initial ca un soc pentru o tara aflata inca in criza economica, dar milioanele de cumparatori, dovedesc totusi ca raportul dintre calitate si pret este intr-adevar unul cat se poate de corect.

Comments on this entry are closed.