≡ Menu

Lista cu producatori de cosmetice handmade romanesti

Lista cu producatori de cosmetice handmadeProducatorii de cosmetice handmade, niste oameni mici cu un suflet mare si cu un si mai mare talent ne ofera alternativa naturala si unica a nocivelor cosmeticelor din comert.

 

Cosmeticele handmade poarta in natura lor sufletul creatorului lor, producatorii de cosmetice handmade isi lasa in produsele create amprenta si grija lor, exact asa cum marii artisti isi lasa fiinta lor in creatii. Cosmeticele din comert insa, sunt produse pe banda rulanta, cu scopul exclusiv de a aduce bani firmei, uitandu-se de grija pentru clienti.

Oameni atenti, grijulii, sensibili, iubitori si la fel de naturali ca si produsele pe care le produc, muncesc cu placere combinand ingrediente naturale exact asa cum un pictor combina culorile, si realizand in final mici “opere de arta ”- cosmeticele handmade. Le purtam respect si iubim creatile lor, dar haide sa-i si cunoastem, virtual, desigur!

Lista online a producatorilor de cosmetice handmade

  • Organic Shea „Produse 100% organice pure; inspirate din puterea ingredientelor organice raw; lucrate manual cu pasiune si respect pentru frumusetea naturala.” Asa se descrie pe sine Organic Shea. Pe site-ul lor gasim produse cosmetice in special pentru ingrijirea tenului si a corpului, dar si sapunuri handmade si o gama special creata pentru bebelusi.
  • Reverto -Revenire la natura. Ne ofera produse naturale 100% ralizate manual: sapun natural, handmade, cosmetice bio si organice. Plus o gama superba de parfumuri, si acestea lucrate manual cu grija si multa dragoste.
  • Pur si Simplu - cosmetice naturale. Ne intampina cu un mesaj superb, din inima: „Pur si simplu: asa vreau sa fie facute cosmeticele produse de mine: pure, simple, naturale. Sunt mestesiugite cu drag, cu rabdare, cu pasiune, in linistea caminului meu!”  Ne ofera o gama larga de sapunuri handmade si cosmetice handmade pentru ingrijirea corpului.
  • Apidava -Produse apicole 100% naturale, create de iubitori de apicultura din inima ardealului. Miere, polen, propolis, faguri, laptisor de matca si multe altele ne asteapta la Apidava, cu dragose, direct de la albinute. Cosmetice, sapunuri, bombonele si alte lotiuni miraculoase de prim-ajutor sau de ingrijire a corpului ne indeamna sa avem incredere in puterea vindecatoare a albinelor.
  • Handmade Sisters -Cosmetice preparate manual, cu drag!  Aici cunoastem o persoana foarte speciala, la fel ca si creatiile ei, buna de pus pe rana. Ea ne vorbeste foarte, foarte frumos despre munca ei, despre pasiunea ei- cosmeticele handmade. Ne povesteste chiar emotionant despre cum produce aceste cosmetice si ne imbie cu o gama mare de produse cosmetice handmade lucrate din inima!

Avand incredere in producatorii de cosmetice naturale handmade si folosind produsele lor ne simtim in siguranta, stiind ca pielea si corpul nostru raman sanatoase, neatinse de ingrediente daunatoare. Natura inseamna sanatate si sanatatea o putem castiga folosind doar produse naturale!

Comments on this entry are closed.