≡ Menu

Cat de bune sunt produsele cosmetice ELF

Cat de bune sunt produsele cosmetice elfProdusele cosmetice ELF, au intrat de cativa ani pe piata romaneasca si si-au castigat un public numeros. Sa vedem insa cat de bune sunt!

 

Cosmeticele ELF sau Eyes Lips and Face comercializeaza prin site-ul lor  produse cosmetice pentru machiajul ochilor, al buzelor si al fetei (asa cum aminteste si numele). Insa pe langa acestea mai comercializeaza si: diverse produse pentru unghii, pensule, diverse accesorii pentru machiaj si infrumusetare, chiar si cateva modele de port-farduri.

Spre deosebire de alte branduri cosmetice gasite pe piata in momentul actual, ELF cosmetice are preturi suficient de mici cat sa merite incercate, cel putin. Unii spun ca raportul calitate-pret oferit de ELF este unul execlent, pe cand alte guri rele nu au pareri asa de bune despre cosmeticele ELF.

Pareri de pe web adunate despre cosmeticele ELF

  • Cosmeticele ELFpar a fi apreciate in mare parte pentru produsele destinate machiajului ochilor, in special pentru farduri si creioanele de ochi. Fardurile ELF se gasesc intr-o gama coloristica bogata, sunt foarte pigmentate si durabile, potrivite pentru diferite gusturi si tipuri de machiaj (cu sclipici, sidefate sau chiar mate); ele se gasesc intotdeauna pe primul loc al multora dintre cumparatoarele ELF.
  • Foarte apreciate sunt si glossurile de buze ce vin intr-o varietate de culori si arome care mai de care mai apetisante, convingand orice femeie sa nu uite sa puna in cosul virtual macar un gloss de buze.
  • Si despre pudrele ELF, multe sunt cele care au pareri foarte bune. Matifiante, iluminatoare, translucide, adaptate ascunderii defectelor sau chiar bronzante, pudrele ELF au din ce in ce mai multe fane, tocmai datorita faptului ca se gasesc intr-o gama destul de mare si este imposibil sa nu te indragostesti macar de una.
  • Foarte multe pareri pozitive au reusit sa stranga pensulele ELF, fie ele pentru pudra, evantai, pentru blending, liniare, pentru ochi sau chiar si pentru sprancene, si-au castigat multe fane ce le folosesc cu incredere si cu succes de fiecare data.
  • Un produs cosmetic comercializat de ELF, despre care exista suficiente pareri negative, chiar si din randul fanelor decalrate ELF este fondul de ten. Acesta s-a dovedit in majoritatea cazurilor inutil si incapabil sa ascunda micile defecte ale tenului pentru care este utilizat.
  • La fel de rau-faimat este si tusul pentru ochi, multe femei sunt de parere ca nici macar nu merita incercat. Majoritatea sunt dezamagite de slaba pigmentare a acestuia, de greutatea cu care se aplica si de faptul ca se intinde foarte usor si nu este deloc rezistent.

Asadar, chiar daca exista pareri impartite la adresa produselor cosmetice ELF, totusi aceste produse au reusit sa capteze atentia consumatoarelor de cosmetice romane si numarul fanelor acestor produse este in crestere datorita calitatii sau probabil a pretului mic, sau de ce nu, a amandorora.

Comments on this entry are closed.