≡ Menu

Uleiuri esentiale pentru cresterea parului

uleiuri pt parIn acest articol vei invata cum sa folosesti uleiurile pt par, ca sa redai frumusetea naturala a podoabei capilare si sa grabesti cresterea parului.

Folosirea uleiurilor esentiale pentru cresterea parului.

Uleiurile esentiale sunt cele care, prin efectele lor terapeutice promit stimularea cresterii parului.  Indiferent ca vorbim de cresterea parului in zone ale scalpului unde acesta lipseste sau prevenirea caderii parului, sau pur si simplu cautam un mod eficient si natural de a ne mentine parul frumos, uleiurile esentiale, prin beneficiile lor aromaterapeutice, au efecte pe care merita sa le descoperim si sa le fructificam.

Tratamente cu uleiuri pentru par:

  • poti opta pentru folosirea unui amestec de uleiuri esentiale, cu care sa iti masezi pielea capului.
  • un alt remediu desc folosit este acela de a adauga cateva picaturi de ulei esential in compozitia samponului cu care iti speli parul si in compozitia balsamului de par. Uleiul va fi absorbit de par si ii va da o aroma placuta.

Doua uleiuri recunoscute pentru proprietatile lor de a grabi cresterea parului sunt: salvia si rozmarinul.

Ulei pentru par, destinat hranirii lui de la radacina pana la varf: uleiul de catina alba ( poate fi combinat perfect cu unul din uleiurile de mai sus pentru a stimula si cresterea parului).

Uleiul de mirt este o excelenta alegere datorita efectului sau antibacterian si regenerator. Mirtul reduce excesul de sebum produs la nivelul scalpului – problema care duce frecvent la pierderea parului si cresterea inceata a lui.

Uleiurile pentru par au efecte benefice asupra sanatatii podoabei capilare, ramane la alegerea ta daca vei profita sau nu de ele!

Comments on this entry are closed.